• +31623287906

Testimonials

 • Morgen vertrekken we weer bij Villa Shanti. Wat hebben we het heerlijk gehad! We zijn veel bij de villa geweest om te genieten van de rust en het vredige hier. De omgeving van de villa is schitterend tussen de rijstvelden en druiven en volgroeide lombokvelden die vuurrood zijn. uren heb ik in de tuin kunnen turen. De schemer valt ook in volgens vast patroon. eerst komen de zwaluwtjes gevolgd door de vleermuizen, daarna een paar keer de roep van een vogel die het streeds in een hogere toon herhaald ( leuk om te horen). Deze weer gevolg door de insecten die een vreselijke herrie maken, maar gelukkig niet de hele avond en daarna de roep van de hagedisjes en gekko’s. Wat een heerlijk schouwspel
  De staff van de villa is ook top! ieder op hun eigen manier. Theo en Marja, jullie mogen trots op hun zijn!
  Toch hebben we ook nog wat gedaan. Mijn man is gaan duiken bij Menjangan. Het duiken zelf was helemaal top. Op advies van Marja naar de dolfijnen gekeken met Made. Ontzettend veel dolfijnen gezien en Made is zo gek als een deur, zeker het extra geld waard. Je vaart niet met de meute mee, Je krijgt een ontbijtje en nog wat fruit op de boot. Je mag ook nog in het water met de dolfijnen en je kan nog snorkelen.Massage van Made ( vrouw). Ga met Ketut op de scooter naar de markt. Laat Nyomang een tour voor je verzorgen met de jeep van het huis,
  Hoogtepunt van onze vakantie is dat we bij Nyomang werden uitgenodigd om de ceremonie van de volle maan te vieren. Wat een belevenis. We waren de enige toeristen en werden door iedereen even vriendelijk bekeken, mochten overal vooraan staan of zitten en het was geen probleem om overal foto’s van te maken. Ook niet van de mannen in trance die met krissen ( soort zwaard) in zich zaten te steken!. geweldig.

  -

  Veel te snel voorbij! Lieve mensen ontmoet. Ketut, de beste kokkin ever. yu onze lieve huishoudster, Ketut Kebun en Putu de tuinmannen die er voor zorgen dat de tuin eruit ziet als een Paradijs.
  Kadek security die elke avond met offerbakjes naar de tempel achter de tuin ging. Nyomang, onze chauffeur. Op aanwijzingen van Marja werd er op gelet dat het huis ‘pindavrij’ was. ook Ketut heeft pindavrij gekookt i.v.m. een pinda allergie van onze zoon. Ik verval in herhalingen, maar natuurlijk was het huis helemaal TOP!. We waren hier met onze twee zonen en hun vriendinnen. Het was een heerlijke week. De massages, het bezoek aan de Boeddhistische tempel, de heetwaterbronnen, de Munduk waterval. Met made naar de dolfijnen geweest. het was een mooie dag en we hebben er talloze gezien. wandelen met Putu van Mayong. Prachtige uitzichten, gegeten bij de familie in de bergen. Erg gastvrij.
  Het zit er helaas weer op. We kijken terug met een warm gevoel. Uit het oog maar niet uit het hart.

  S.D.B.L en J -

 • Enjoyed our stay. Wonderful 6 days in Villa Shanti. Wish we could have stayed longer.

  family M. from UK -

  Zutaten:
  Die vulkanische Bali
  Eine paradiesische Villa, umrahmt von tropische Flora und Fauna
  sech uberaus engagierte Mitarbeiter und Mitarbeiterinnen
  ein 18 Meter launger Pool vor dem Schlafzimmer
  Auglich frisch zubereitete Balinesische Kostlichkeiten
  Ein Massagehaus um Strand, wo kundige Frauenhande Verspannungen wegslaubern
  Eine versierten, orkszundigen Fahrer, den im Balinesische Verkehrschaos den uberblick behalt
  Funf sonnenhungrige, ausgelaugte und uberarbeitete Mitteleuropaer und Mitteleuropaerinnen
  Zahlreiche Erzundungsfahrten ins Balinesische Hochland garniert mit tausenden Tempeln.

  Zubereiten:
  Man nemen samtliche Zutaten, mische sie in einem ausgewogenen Verhaltnis, lasse das Ganz bei durchschnittlich 30 Graat und eine Frise Wind 14 Tage garen und wunze das Gericht mitmutzichem Zusammensizen am Abend.

  K.N.W.S.L. -

 • From moment being welcomed by villa’s staff with flowers at our arrival.
  Through every day time in very stylish indoor and beautiful well maintained outdoor facility where any wishes were always fulfilled by the staff to high standard. Excellent meal cooking by Ketut and in overall creating nice spirit in house by her! Arrangements of drives with Nyomang on short notice! Well maintained cleaned up garden and pool before ‘house’ woke up.
  Up to the moment we are saying goodby to villa’s professional and friendly staff.
  We like when attention is paid to the detail and that is just synonym for Villa Shanti.
  Thank you and see you again.

  fam. R -

  K. ( 10 jaar oud) Toen we aankwamen was het een hele grote verrassing. de 4 dagen dat we hier waren zijn alweer snel voorbij gegaan. We hebben heel veel plezier gehad in Villa Shanti!!
  M ( 13 jaar) : Als je de plaatjes op internet zag dacht je bijna dat het in het echt zou tegenvallen aangezien de plaatjes heel mooi waren, maar iin het echt is het nog veel mooier. ook heel aardig en behulpzaam personeel. deze villa was toch wel een hoogtepunt van deze vakantie. heel erg bedankt!

  -

 • Met hooggespannen verwachtingen kwamen we hier aan. Op internet was het al zo mooi. Dan is het helemaal top als het echt de verwachting dik overtreft!
  Alles is even fraai en smaakvol. Met een scherp oog voor details in het huis. En een hoog comfort. Dat aangevuld met een plaatje van een tuin en een super ligging aan zee…..
  Ook op het team valt niet aan te merken. Meest te maken met Ketut, Nyomang en Ayu. Nyomang regelt alles wat je wilt. gewoon vragen….. En Ketut. het is dat we geen plek hebben anders mocht ze mee naar Nederland. Los van haar warme persoonlijkheid kan ze heerlijk koken.
  Tips;
  Ga samen met Ketut koken. Ze leert je geduldig en legt alles uit zodat je er thuis ook nog plezier aan hebt.
  Dolfijnen. Nyomang kan een leuke gids met boot regelen. Duurder maar wel met ontbijt, snorkelen en ook met de dolfijnen, echt uniek.
  Krisna, leuk om te doen en even rond te kijken. Grote supermarkt met veel kleding en souveniers.

  We hebben met zijn vijven een geweldige tijd gehad en zullen zeker tot de lengte van jaren met veel goede gevoelens aan Villa Shanti terugdenken.

  M.B.M.K.J uit NL -

  This evening we will head to the airport after 2 weeks at Villa Shanti. As you, – the next guests-, are reading this now you already visited the garden and inspected the house: a very charming place to spend your holiday! Especially Ketut took very good care of us. Some pratical tips:
  All massage ladies have different style, you might try different ladies if you stay longer. Our favorite was Ella.
  We did the day trip to the water temple at lake Bratan.
  The tree top climbing at the botanic garden of Bedugul looked very safe and nice for a family trip ( all ages) Book in advance to avoid disappointment.
  We booked a dive trip. Buddha was great with the kids.
  If you face issues you can’t solve directly with the staff, do not hesitate to contact Marja by mail. She was very responsive.
  The short drive to Brahma Vihara shouldn’t be missed
  The Krisna market ( 10 minutes drive) sells Bali clothing, bags, for set prices which we couldn’t beat at the local stores even after getting ⅔ off the asked price.
  Challenge Ketut to offer other Balinese dishes. We used the internet and menu’s of restaurants for ideas as a result we had no meals outside the house.

  family from NZ. -

 • This was the first time we stayed in a villa and this experience has encouraged us to live in villas in future. Your villa is very beautiful and pleasing to the eyes. The rooms are very good and the staff is lovely. They are very helpful and are there 24/7. Ketut cooks amazing food and Ayu cleans and does her work at the speed of lighting which is quit amazing. Nyomang was always a call away and was very hospitable. Our 6 nights here were enchantingly lovely. We would obviously love to come here again and this place is truly paradise.

  Mr. S and family. -

  Na het drukke Zuiden van Bali hebben we erg genoten van het echte Bali hier in de omgeving van Lovina en natuurlijk Villa Shanti.
  Al bij aankomst waren we onder de indruk van deze geweldige plek, het huis en natuurlijk de staff. Allemaal zeer behulpzaam. Een speciale plek krijgt Ketut met haar heerlijke eten en verzorging. We hebben erg genoten van haar maaltijden en hadden niet de behoeften ergens anders uit eten te gaan.
  Het spotten van de dolfijnen is zeker een aanrader en een unieke ervaring. ook het shoppen met Nyomang en Ketut op de plaatselijke markt is zeer bijzonder als je enigszins avontuurlijk bent aangelegd. Enfin het is te veel om op te noemen. We gaan met weemoed weer terug naar huis. Een mooie herinnering rijker en met het vooruitzicht hier zeker nog een keer terug te komen. Hartelijke groet

  M.C.L en D. -


Blog

 • Zoover Award 2015 By / 7th June, 2015

  We are extremely pleased with this award (again) since it is the consumer’s opinion which has ensured that we receive this distinction.

 • Award of Tripadvisor/Flipkey. By / 8th November, 2013

  Find Lovina Villas on FlipKey

  1 Award of Tripadvisor/Flipkey.
  This exclusive award recognizes outstanding vacation rentals based on reviews from past guests.

 • Rental license By / 8th November, 2013

  Villa Shanti has an official rental license, a “Pondok Wisata”, this is a requirement in Bali if the villa is rented out commercially.

 • Award of Zoover By / 8th November, 2013

  Shanti*****
  .
  2 Award of Zoover
  Your accommodation is one of the best reviewed by visitors to our European websites and has won a Zoover Highly Recommended 2013.

 • Our Toyota Jeep Convertible is new again. By / 8th November, 2013

  This classic car is fully restored and ready for use again for our guests. For a reasonable fee our driver Nyoman can bring you anywhere, ideal for doing some shopping.

 • Faster Internet connection. By / 8th October, 2013

  Our free to use wifi internet connection is upgraded to the best possible in North Bali and is now 10 mb download. With a password you have access to the Internet.

 • Like us at Facebook. By / 8th September, 2013

  Of course we have a facebook page. Go to our Facebook page and like us. Even more information about our villa.

 • Private Yoga Lesson By / 8th August, 2013

  We can provideYoga lessons, customized private and small group lessons.

 • Blog Title #2 By / 11th July, 2013

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget velit eu ipsum viverra dapibus. Integer pretium nisi at eros tincidunt porta.

Events

 • Sep
  03

  Event #4 Event Time: 8pm / Event Location: London, UK

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget velit eu ipsum viverra dapibus. Integer pretium nisi at eros tincidunt porta.

 • Sep
  03

  Event #3 Event Time: 8pm / Event Location: London, UK

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget velit eu ipsum viverra dapibus. Integer pretium nisi at eros tincidunt porta.

 • Sep
  03

  Event #2 Event Time: 8pm / Event Location: London, UK

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget velit eu ipsum viverra dapibus. Integer pretium nisi at eros tincidunt porta.

 • Sep
  03

  Event #1 Event Time: 8pm / Event Location: London, UK

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget velit eu ipsum viverra dapibus. Integer pretium nisi at eros tincidunt porta.